Regulament Forum

– IncidentePlata.ro –

 

 •      Scopul acestui forum este de a atentiona ceilalti transportatori asupra serviciilor prestate de catre celelalte companii, pe baza feedback-ului primit de la diversi utilizatori/ parteneri/ clienti ai companiilor in cauza.
 •     Pentru a putea posta utilizatorii trebuie sa fie inregistrati. Pentru a feri forumul de spam si vandalizari, posturile utilizatorilor noi sunt monitorizate de catre echipa de moderatori, si vor fi afisate pe forum doar dupa ce au primit aprobare. Orice user cu o minima activitate si minima vechime va putea trece peste acest “filtru”.
 •      Autorul unui post poarta responsabilitatea pentru tot ce este scris in acel post. Un user cu mai mult de un post nu poate fi sters nici macar la cererea acestuia.
 •      Nu sunt admise discutiile offtopic (care nu corespund cu subiectul in care postati).
 •      Nu este admisa formatarea excesiva a textului (bold, dimensiuni mari ale fontului, majuscule/CAPS). Folositi formatarea textului pentru a scoate in evidenta scurte pasaje din mesajul transmis.
 •      Nu sunt admise mesaje, semnaturi, avatare, atasamente etc care contin materiale ilegale, imorale, ofensatoare, pornografice, rasiste si nici link-uri catre site-uri care le incurajeaza.
 •      Sunt interzise transmiterea si/sau solicitarea de informatii care ar putea incalca Legea Dreptului de autor (de exemplu link-uri catre fisiere torrent cu continut ilegal, site-uri warez etc). Se poate discuta pe marginea acestor subiecte, daca nu se ofera/nu se solicita metode, sugestii si/sau solutii pentru facilitarea unor activitati ilegale.
 •      Mesajele offtopic trebuie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor private.Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la emoticoane. Te rugam insa sa nu exagerezi. Poti apela la functia de citare dintr-un mesaj anterior al altui utilizator cu conditia ca acest citat sa nu se afle pe aceeasi pagina si sa fie doar fragmentul la care te referi. Te rugam sa nu exagerezi cu citarea intregului mesaj daca nu e necesar.
 •      Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a link-urilor spre alte site-uri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, atasati un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata.
 •      Înainte de a deschide un topic nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
  – apeleaza la functia de cautare a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat si sa gasesti deja raspunsul;
  – daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare
  – daca ai cautat si nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta, deschide un topic nou – nu posta intr-unul deschis de altcineva, intrebarea ta va fi stearsa pentru ca nu are legatura cu ce intrebarea initiatorului subiectului.
 •      Daca doriti sa raspundeti la intrebarile puse de utilizatori nu va insusiti raspunsurile date de membrii comunitatii la spete asemanatoare sau identice care pot fi gasite pe forum. Copierea unui mesaj fara indicarea autorului si atasarea unui link catre discutia unde ati gasit raspunsul este sanctionabila in prima faza cu avertisment, iar in caz ca faceti acest lucru in mod repetat, cu banare temporara sau permanenta.
  Nu este permisa reclama, in orice scop, fara acordul administratorului forumului. In aceasta categorie se includ si mesajele in forum si mesajele private care mentioneaza datele de contact ale autorului mesajului. In cazul in care doriti sa faceti reclama in cadrul site-ului va rugam sa contactati administratorul. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz, iar autorul poate fi avertizat sau banat.
 •      Orice acuzatie adusa la adresa unei persoane fizice sau juridice va fi obligatoriu insotita de dovezi clare. Acuzatiile neinsotite de probe vor fi considerate atac la persoana. Atac la persoana = comentarii nefondate prin care un membru este acuzat de anumite defecte, comentarii negative despre persoana unui membru, epitete de natura sexuala, religioasa, etnica, rasista; cuvinte vulgare adresate unui membru, amenintari adresate unui membru.
 •      Nu sunt admise mesajele agresive, umilitoare, denigratoare etc., nici macar prin intermediul comentariilor asociate punctelor de reputatie acordate sau al mesajelor de vizitator. Vora Invest Team tolereaza ironia, gluma, prostul gust, slaba educatie, dar nu tolereaza atacul la persoana. Puteti folosi mesageria privata (PM) daca aveti ceva de impartit cu cineva.
 •      Administratorii si moderatorii acestui forum au dreptul de a pedepsi toate abaterile de la regula bunului simt si de la regula “celor sapte ani de acasa” care nu sunt acoperite in mod explicit de prezentul Regulament.
 •      Orice reclamatie trebuie sa respecte regula atacului la persoana.
 •      Postarea de reclamatii in forum nu garanteaza rezolvarea problemelor.
 •      Inregistrarea pe acest forum, citirea si redactarea mesajelor se considera acceptarea termenilor si conditiilor prezentului regulament.
 •      Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere de orice natura pentru informatiile pe care le transmite prin intermediul site-ului www.incidenteplata.ro. Vora Invest Team nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate de utilizatorii acestui forum.
 •      Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvant si nu sunt obligati sa dea explicatii. Aceasta regula este valabila si in cazul avertizarii sau banarii utilizatorilor, cand nu este necesara existenta unei explicatii sau unei justificari in plus fata de ceea ce scrie in mesajul care insoteste sanctiunea. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un mesaj privat administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.
 •      Prezentul regulament poate fi modificat fara preaviz. Modificarile intra in vigoare in momentul publicarii pe site:
 •      Acest regulament a fost adoptat initial la 01 Februarie 2016 si modificat ultima oara la data de 02 Februarie 2016.